Pazartesi |
Saat |
Ders |
Öğr.Elemanı |
Derslik |
09:30-10:20 |
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ |
Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
10:30-11:20 |
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ |
Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
11:30-12:20 |
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ |
Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
13:30-14:20 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
14:30-15:20 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
15:30-16:20 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
Çarşamba |
Saat |
Ders |
Öğr.Elemanı |
Derslik |
09:30-10:20 |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
10:30-11:20 |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
11:30-12:20 |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
13:30-14:20 |
KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
14:30-15:20 |
KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
15:30-16:20 |
KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
Cuma |
Saat |
Ders |
Öğr.Elemanı |
Derslik |
09:30-10:20 |
ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
10:30-11:20 |
ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |
11:30-12:20 |
ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI |
Doç.Dr. HARUN URAN |
FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze) |