Kırklareli Üniversitesi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS Bölümü Ders Programı

Ana Sayfa

Pazartesi
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
10:30-11:20 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
11:30-12:20 İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ VE TANI YÖNTEMLERİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
13:30-14:20 BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
14:30-15:20 BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
15:30-16:20 BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
Çarşamba
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
10:30-11:20 FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
11:30-12:20 FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ Prof.Dr. HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
13:30-14:20 KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
14:30-15:20 KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
15:30-16:20 KİMYASAL GIDA KONTAMİNANTLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
Cuma
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
10:30-11:20 ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)
11:30-12:20 ET ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE DEĞERLENDİRİLME OLANAKLARI Doç.Dr. HARUN URAN FBE - Gıda Mühendisliği (yüz yüze)