Ana Sayfa

Kırklareli Üniversitesi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS Bölümü Ders Programı

2024-2025 Bahar Dönemi

Pazartesi
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-14
10:30-11:20 GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-14
11:30-12:20 GASTRONOMİDE İLETİŞİM STRATEJİLERİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-14
13:30-14:20 SEMİNER Doç.Dr. BİLAL DEVECİ F-14
14:30-15:20 SEMİNER Doç.Dr. BİLAL DEVECİ F-14
Salı
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-14
10:30-11:20 NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-14
11:30-12:20 NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-14
13:30-14:20 GASTRONOMİ ROTALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR DEVECİ F-14
14:30-15:20 GASTRONOMİ ROTALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR DEVECİ F-14
15:30-16:20 GASTRONOMİ ROTALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR DEVECİ F-14
Çarşamba
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
13:30-14:20 GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR BAYINDIR F-14
14:30-15:20 GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR BAYINDIR F-14
15:30-16:20 GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI Dr.Öğr.Üyesi BAHAR BAYINDIR F-14
Perşembe
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI Doç.Dr. AYŞEGÜL KUTLUK BOZKURT F-14
10:30-11:20 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI Doç.Dr. AYŞEGÜL KUTLUK BOZKURT F-14
11:30-12:20 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞI Doç.Dr. AYŞEGÜL KUTLUK BOZKURT F-14