Ana Sayfa

Kırklareli Üniversitesi TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI Bölümü Ders Programı

2025-2026 Güz Dönemi

Pazartesi
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-15
10:30-11:20 BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-15
11:30-12:20 BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ Dr.Öğr.Üyesi MUSTAFA KESİCİ F-15
Salı
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
08:30-09:20 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ Dr.Öğr.Üyesi DAMLA ERDEM C-05
09:30-10:20 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ Dr.Öğr.Üyesi DAMLA ERDEM C-05
10:30-11:20 KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ Dr.Öğr.Üyesi DAMLA ERDEM C-05
11:30-12:20 İNGİLİZCE-III Öğr.Gör. ÇİSEM KİREZCİ F-14
12:30-13:20 İNGİLİZCE-III Öğr.Gör. ÇİSEM KİREZCİ F-14
13:30-14:20 İNGİLİZCE-III Öğr.Gör. ÇİSEM KİREZCİ F-14
14:30-15:20 İNGİLİZCE-III Öğr.Gör. ÇİSEM KİREZCİ F-14
Çarşamba
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN C-08
10:30-11:20 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN C-08
11:30-12:20 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ Doç.Dr. BAYRAM ÇETİN C-08
13:30-14:20 GASTRONOMİYE GİRİŞ Dr.Öğr.Üyesi MEHMET SELMAN BAYINDIR F-15
14:30-15:20 GASTRONOMİYE GİRİŞ Dr.Öğr.Üyesi MEHMET SELMAN BAYINDIR F-15
15:30-16:20 GASTRONOMİYE GİRİŞ Dr.Öğr.Üyesi MEHMET SELMAN BAYINDIR F-15
Perşembe
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
10:30-11:20 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI Dr.Öğr.Üyesi AYKUT PAJO C-06
11:30-12:20 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI Dr.Öğr.Üyesi AYKUT PAJO C-06
12:30-13:20 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI Dr.Öğr.Üyesi AYKUT PAJO C-06
13:30-14:20 BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN Öğr.Gör. RAŞIT BAKAN C-07
14:30-15:20 BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN Öğr.Gör. RAŞIT BAKAN C-07
15:30-16:20 BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN Öğr.Gör. RAŞIT BAKAN C-07
Cuma
Saat Ders Öğr.Elemanı Derslik
09:30-10:20 GASTRONOMİ TURİZMİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-13
10:30-11:20 GASTRONOMİ TURİZMİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-13
11:30-12:20 GASTRONOMİ TURİZMİ Dr.Öğr.Üyesi MELTEM YALÇIN KAYIKÇI F-13